Zoeken in deze blog

maandag 5 april 2010

Weird Beauty Products #1

Ken je dat gevoel als je reclame ziet voor een beauty product en dat je denkt.. WTF?? Is dit serieus?? Wij van Glitterazzi kennen dat gevoel maar al te goed. Vooral als er in de verloren uurtjes naar Tellsell wordt gekeken. (De entertainmentwaarde van Tellsell is namelijk ongekend: vreemde nasynchronisaties met Texaans accent ‘ Mike, dezah messahn schnijde doorw alles heewn’ in combinatie met liftmuzak en glazig publiek op de achtergrond’). Maar dat ter zijde . We hebben de leukste, meest inspirerende (not) en meest bizarre beauty products out there voor je uitgezocht.
 #1: De Brazillian Secret

Voor het geval dat je het gevoel hebt dat je derrière nog niet volumineus genoeg is biedt dit product de uitkomst. De brazillian secret is een soort gewatteerde slip die je onder je kleding draagt en die je achterwerk een instant lift geeft. Het beloofd je achterwerk er strakker te doen laten uitzien zonder operatie. O.k, ten eerste: dit product is bedacht door een man. Kan niet anders. Welke vrouw in de wereld zou een pamper in haar favo strakke jeans gaan proppen om een DIKKERE kont te krijgen. Ik wil een DUNNERE kont!!
En alsof wij ladies bovendien zelf niet weten hoe wij een dikkere kont kunnen krijgen (men neme een ongebruikt sportschool abonnement, een weekend marathon van ‘The Hills’ en een doos koekies.. men vegeteert 4 dagen en.. Voila.. ). Maar nee, de meneren van TellSell beweren toch echt de Holy Grail op de dikkekontenmarkt te hebben gevonden. Kost ongeveer dertig euro op http://www.tellsell.nl/

#2 : The Eyezone Eye Massager

* I’m Luke Skywalker.. I’m here to rescue you *

Nee dit is niet een Starwars Gadget of een 3-D bril.. dit is een ‘oogmassage-apparaat’. Deze bril werkt op basis van oude Chinese wijsheid waaronder acupunctuur en magnetisme. Het zou goed zijn voor onder andere : neusverkoudheid, hoofdpijn, rimpels en wallen. Het zou over het algemeen een verkwikkende werking moeten bieden door het masseren van bepaalde drukpunten. Wij denken dat het ook een probaat middel biedt tegen slechte dates. Stel: je zit in een cafe met een of andere lozer die maar niet ophoudt over de hond van zijn tante, dan haal je deze uit je tas en vraagt hem hoe hij je nieuwe brilletje vindt (daaraan voeg je aan toe dat het ‘de nieuwste Ray Ban is’). Kijken hoe snel hij weg wil. Zorg er wel voor dat de date in kwestie geen giga Starwars- nerd is, he might like it! Te koop voor ongeveer 15 euro op www.gizoo.co.uk. Hebbuh (not).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten