Zoeken in deze blog

woensdag 14 april 2010

World's Worst Male Celebrity Contest Nominee #2: Tom Cruise

*E.T. Exists.. No, Really!*

Vroeger.. heel erg vroeger had ik een major crush op Tom Cruise. Vooral na het zien van de film ‘Top Gun’ wist ik het zeker: ik zou met Tom Cruise gaan trouwen. Maar de tijden waarin ik met natte haren en kleffe chipshandjes op zaterdagavond ademloos naar Tom zat te kijken zijn over.Was het in 'Cocktail' nog een Young And Eager Sexbomb, nu is het gewoon een dwerg met geverfde haren, een midlifecrisis, impulscontroleproblemen (denk aan de bankspringscene bij Oprah) en drie mislukte huwelijken verder.
Tom Cruise werd op 3 juli 1962 te Syracuse NY geboren als zoon van een elektricien en een lerares. Op highschool was Tom een fervent sporter en ontdekte hij ook zijn liefde voor toneel en acteren. Tom heeft ook periodes van armoede gekend, na de scheiding van zijn ouders was er soms bijna niet genoeg geld voor eten (dat hij dat nu ruimschoots compenseert negeren we maar even). Bovendien is de relatie met zijn biologische vader slecht: hij beweert te zijn mishandeld. Begin jaren ’80 speelt Tom in zijn eerste film en groeit langzaam uit tot wat een van de best verdienende en populaire mannelijke acteurs ooit zal worden. Maar zoveel diepgaande films heeft Cruise eigenlijk niet gemaakt, vooral het laatste decennia hebben ze vooral het karakter van ‘eenschurkwildewereldvernietigen-enTomheeftallemaalfoefjesomdattestoppen-terwijlhijzwoelindecamerakijkt-enbijnadoodgaat’.
Wat Tom ook vaak in het nieuws heeft gebracht is dat hij fervent lid is van de ‘Scientology Church’ (a.k.a. sekte) , een ingewikkelde rijke-mensen-religie die in Space-Aliens en hogere wezens geloven. De clou van het hele geloof is bovendien geheim, dat zou je pas te weten komen na ‘veel interne spirituele’ opleidingen. How weird is that? Als je het mij vraagt is het geheim gewoon dat alle donaties die de kerk krijgt van de Hollywood-elite de financiële basis vormt voor TellSell. En als je daar eenmaal achterkomt, dan is de schaamte te erg om te vertellen dat jij hebt meegewerkt hebt om de ‘Snuggie’ (een soort volwassen trappelzak) de wereld in te helpen. Maar enfin (#tellsellcomplottheorie).


* De snuggie van Tellsell.. Yeah*

Waar wij van Glitterazzi nog het meest geïrriteerd over zijn is dat hij Katie Holmes heeft getransformeerd van 'Sexy Biatch' tot ‘Iets met een bob’. Check VOOR en NA...something went wrong terribly!
*Katie Holmes VOORdat ze ver-mutst werd door Tom Cruise...zwoel, wulps en sexy....*
*ALARM ALARM...Houston we have a problem! What crawled up there and died??? *
Wat verschrikkelijk! En een mooie jonge vrouw downstlylen tot iets waar oude Tom zichzelf beter bij voelt is de druppel. Dit tezamen genomen met bovenstaande argumenten geven genoeg reden tot een dikke vette nominatie. Touché!  Gefeliciteerd Tom!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten