Zoeken in deze blog

maandag 5 april 2010

Vrouw Van De Maand (VVDM)



Het is tijd voor Glitterazzi’s eerste VVDM (Vrouw Van De Maand) en onze keuze is gevallen op: Annemarie van Gaal!
Wie is Annemarie van Gaal: Annemarie van Gaal is een van origine Limburgse (Yeey!) zakenvrouw die door haar zakelijke instincten en doortastend optreden haar eigen imperium heeft opgebouwd. De aanvankelijk als directiesecretaresse opgeleide Limburgse vertrekt begin jaren ’90 naar het koude Moskou en zet daar o.a. de Russische versie van de Marie- Claire en de Cosmopolitan op. Begin 2000 (en inmiddels single mom) komt ze terug naar Nederland waar ze momenteel verschillende bedrijven beheert waaronder een boetiek in de P.C. Hooft.
En waar moeten we haar van kennen: Ze is (was?) jurylid van het programma ‘Dragons Den’ (een soort Willie Wortel voor gevorderden, nevermind). Maarrrr nog belangrijker en waar je haar waarschijnlijk van kent: ze presenteert samen met John Williams ‘Een dubbeltje op zijn kant’. Note: Als je het voor elkaar krijgt om met John (L) een programma te mogen presenteren dan ben je volgens de Glitterazzi redactie sowieso een WINNER ( wij willen n.l. allebei met John trouwen).
Wat maakt haar VVDW: Annemarie has ‘Got it all’. Ze heeft een zakenimperium weten op te bouwen in Rusland (waar wodka en communisme de zaken niet bespoedigen lijkt ons). Op tv gaat ze streng doch rechtvaardig om met louche bigspenders (‘Nee Chantal, je gaat me toch niet vertellen dat je 5 telefoonabonnementen hebt alleen voor de nieuwe mobieltjes en je staat 24000 rood.. DAT KAN ECHT NIET!). Bovendien is Annemarie altijd erg goed gekleed, gedurfde combo’s met dierenprint en opvallende sieraden voeren de boventoon en ze is ook niet vies van een smokey eye. Ook niet onbelangrijk: Annemarie is een bekende filantroop en geeft behoorlijk veel aan goede doelen. En most important, Annemarie is niet zo’n inhoudsloze gebotoxte blonde pop die je maar al te vaak op tv (sbs6) ziet voorbij rennen, ze is gestyled tot in de puntjes maar niet nep. En dat maakt Annemarie een WINNER!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten