Zoeken in deze blog

zaterdag 24 april 2010

Glitterazzi's Leukste Webshops #1


Wij van Glitterazzi houden wel van een stevig robbertje winkelen, al is het dan in de verloren uurtjes op het internet. Webshops hebben de afgelopen jaren een stevige groei doorgemaakt en zijn nu echt booming business. Helaas hebben de Amerikanen /Britten het tot nog toe het beste begrepen en de beste webshops zijn dan ook vaak gevestigd in het buitenland, met alle verzendkosten van dien. Maar ook de Nederlanders zijn de laatste jaren ook een inhaalslag aan het maken!

Wij presenteren u daarom (tromgeroffel): de leukste webshops!
#1: Allcosmeticswholesale.com. Dit is een Amerikaanse site met discount make-up. Ze hebben werkelijk van ALLES. Heel erg veel (zeldzame) MAC tegen mooie prijsjes maar ook Laura Mercier, Chanel, Dior, Revlon etc. De verzendkosten vallen enigszins mee, alleen kan het wel tot drie weken duren voordat je pakje arriveert!
#2: HQHAIR.com. Een Engels 'webwinkelcentrum' is de beste omschrijving. Ze hebben bijna alle merken: NARS, Philosphy, CHI, TIGI. Echt... you name it they got it. De verzendkosten zijn ook redelijk hetzelfde als allcosmeticswholesale.com maar ook duurt het gemiddeld zo’n twee weken tot je pakketje arriveert.
#3: Transdesign.com. Dit is een nagellakjes-webshop met ERRUG aantrekkelijke prijsjes. Een Opi lakje kost gemiddeld in de winkel zo’n dertien euro, hier maar 5 of 6 dollar. YEAH BABY! Verder verkopen ze Essie, China Glaze en meer grote nagellakmerken. Ook zijn de laatste collecties altijd aanwezig, het is dus geen typische ‘val van de vrachtwagen’ winkel. De verzendkosten vallen mee: tot ongeveer 9 lakjes kan je in een zogenaamde ‘flat rate’ optie laten verschepen van zo’n 19 dollar. Loont zich dus niet voor 2 lakjes.
#4: Boozyshop.nl. Een Nederlandse webshop met ALLES van NYX (ons favo budgetmerk) maar ze hebben ook Essie, LA Colors, Coastal Scents. Ze werken snel, zijn niet te duur en erg aardig. Gemiddeld zijn de verzendkosten 4 euro en je hebt het pakketje binnen twee dagen thuis.
#5: Capricci.nl. Het walhalla voor de vrouw die van accessoires houdt.  Capricci verkoopt oorbellen, kettingen, tassen , horloges, haarbanden, badjassen. Echt too cute. Ook voor iedere prijsklasse is hier wat te vinden. Leuk dus als er een verjaardag zit aan te komen en je bent het zat jezelf naar de SIX of Accesorize te slepen. Ook een van origine Nederlandse webshop dus je hebt alles voor een mooi verzendprijsje binnen afzienbare tijd in huis!
Binnenkort deel 2.. Er is nog zoveel meer ;)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten