Zoeken in deze blog

vrijdag 30 april 2010

Glitterazzi Budget Beauty Love: NYX Round Lipsticks

Misschien ben je meer een Lipgloss-type, of ben je nog niet zo 'into' lipstick. Hoe dan ook, voor de vrouw/meid die graag eens wat wilt experimenteren, of graag een collectie lippenstifen opbouwt zijn de lippenstiften van NYX ideaal!
NYX is (zoals jullie wellicht wel weten) een budgetmerk uit de VS. Een van hun bekendste en meest gekochte producten zijn de round lipsticks, die in werkelijk alle kleuren van de regenboog te verkrijgen zijn. De lippenstiften zijn geweldig gepigmenteerd, blijven goed zitten en zijn verkrijgbaar in prachtige kleurtjes.. en dan zijn ze ook nog goedkoop! De NYX round lipsticks zijn in Nederland te verkrijgen bij boozyshop.nl voor 2.59.. How cheap is that!
Ik (Sigrid) heb al een aantal kleurtjes (kuch) enige tijd in mijn bezitting en deel ze dan ook graag met je.. Kijk je mee?



* Alle lippenstiften bij elkaar *



Van links naar rechts:
- Spellbound: deze rose kleur is HOT HOT HOT HOT! Een intens fushia-rose dus. Voor de echte durfals. Wél helemaal in deze zomer!
- Twist: een koraalrose kleur die qua intensiteit goed op te bouwen valt, mooi met een rose lipgloss erover heen!
- Watermelon: een wat braver rose kleurtje, die iedereen kan dragen.
- Margarita: een van de meest populaire kleurtjes, een rose met oranje/koraal ondertonen. Seriously pretty bij een gebruinde huid!

Van links naar rechts:
- Vitamin: OMG hoe mooi is deze kleur? Prachtig koraalrose/goud! Deze zou ik wel niet te dik opsmeren als je wat bruiner bent. Dan krijg je een Rachel Hazes-hoofd..
- Pumpkin Pie: ook een van de meest populaire kleurtjes, een nude bruine kleur. Beetje met een carameltint.
- Chambord: een wat intensere carameltint met rose ondertoon.
- Frappucino: donkerder rosebruin. Mooi ook als je wat donkerder qua huidtype bent.


(* WAAH.. armhaar!!*)
Van links naar rechts:
- Indian Pink: ook een van de bestverkochte kleuren. Heel  zacht goudrose die mooi combineert bij een lichtere huidstint.
- Fig: intens rose. Mooi met een bijpassende blush (zoals bijvoorbeeld de luminous-blush van Milani)!
- Paris: mijn favoriet van dit moment! Een dieprose kleur met blauwe ondertoon (blauwe ondertoon = lichtere tanden). LOVE IT!
- Tea Rose: een rose kleur met caramelkleurige ondertoon. Heel erg everyday.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten