Zoeken in deze blog

vrijdag 9 april 2010

NOTD: Catrice London's Weather Forecast

Hebben jullie ze al gezien in de Kruidvat, de nieuwe nagellakcollectie van Catrice? Wij van Glitterazzi hebben al flink huisgehouden en hebben al zo’n zeven lakjes in bezit. Alleen hebben we een ‘klein beheersingsprobleempje', DE kleur (sold out forever) is namelijk NERGENS meer te krijgen. ‘Sold out forever' is namelijk de bijna exacte match van Chanel’s Limited Edition color ‘Jade’ die op ebay al zo’n 300 Dollar oplevert. Alle Kruidvat-fillialen in geheel Zuid-Limburg zijn al gebeld of bezocht maar helaas.. overal uitverkocht! Maar niet getreurd, aangezien deze kleur tot de vaste collectie zou moeten gaan behoren zouden wij van Glitterazzi hem binnen niet al te lange tijd in bezit moeten hebben.


Deze kleur, een echte ‘cementgrijze’ kleur genaamd ‘London’s Weather Forecast’ behoort ook tot de nieuwe collectie van Catrice and we LOVE IT. De kleur is wellicht een tikje onconventioneel (niet echt conservatief dus) maar wel eyecatching. De kleur is nogmaals het beste te omschrijven als ‘cementgrijs’ met een sort of blauwe ondertoon.




Wat jullie, yey or nay?


Psssst: Morgen ligt in alle MAC-counters de ‘prep for colour’ collectie! Zie: http://www.temptalia.com/mac-prep-for-colour-collection-review-photos-swatches#more-21417

1 opmerking: