Zoeken in deze blog

zondag 16 mei 2010

World's Worst Male Celebrity Contest Nominee #3: Peter Andre

* Kronkel kronkel *
Peter Andre: als het goed is kennen we hem allemaal, vooral van zijn grootte jaren '90 hit 'Mysterious Girl' waarmee hij zowel in binnen als buitenland de nodige roem mee vergaarde. Peter Andre werd in 1973 in Londen geboren uit een gezin met in totaal zes kinderen. Zijn Grieks-Cypriotische afkomst zorgde voor zijn 'Latin Looks'  en zijn sportieve genen aanvankelijk voor een carrière in het thaiboksen. Peter en zijn gezin emigreerden na enkele jaren naar Australië, waar hij voor een deel opgroeide. Het was dan ook in de Australische televisieserie 'New Faces' waar Peter werd ontdekt en daarna spoedig zijn eerste platencontract tekende. Peter bracht verschillende albums en singles uit, waarvan 'Mysterious Girl' een van de meest succesvolle was. De clip is typisch Peter.. Maggibruin, geolied en wel, kronkelend in een heel strak spandex broekje te zee verklaard hij dat hij een bepaald meisje toch wel heel graag beter wilt leren kennen.. Wie dat meisje is en waarom hij dat nou zo nodig bekend moet maken terwijl hij onder de slaolie zit blijft onduidelijk.
Later raakte zijn carrière een beetje in de vergetelheid. Hij bracht singles uit met diepzinnige titels als 'Flava' en 'I Feel You' totdat hij meedeed aan de nogal snobistische UK- versie van Expeditie Robinson: 'I'm a Celebrity.. Get Me Out Of Here..' en hij een relatie kreeg met 'Barbie on Ritalin' : Katie Price.

 *We ran out of salad oil*

Het was aanvankelijk een match made in heaven. Peter trouwde met Katie en ze kregen twee kinderen en adopteerde het zoontje van Katie uit een eerdere relatie , om in 2009 na vier en een half jaar weer te scheiden.

 *You will never guess what colour theme we had for our Royal Wedding, right?*
 * The cake was her idea.. actually*

En nu? Nu is Peter een Celebrity is omdat hij beroemd is. Zijn slaolie-dagen zijn wel voorbij maar Peter is zelf niet te stoppen. Helaas. Er gaan geruchten dat hij in de zomer een middagprogramma op de Britse TV gaat presenteren, naar verluid een soort 'Koffietijd meets Menthal Theo'. Wij van Glitterazzi zijn benieuwd wat dat voor een diepzinnige conversaties zal opleveren. Peters olieachtige voorkomen, gebrek aan duidelijk talent, smaak en onstuitbare TV en muziekproducties leveren hem de derde nominatie op! Congratulations Pete!

Bron: wikipedia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten