Zoeken in deze blog

vrijdag 7 mei 2010

Inspiratie op het www #2: The Stylelist


Sinds op het www beauty booming business is geworden, zijn naar mijn mening, de glossy's in de krantenkiosks soms een tikje overbodig. Voor een Cosmopolitan of Amerikaanse ELLE betaal je toch al snel zo'n zeven euro.. en dan moet je ook nog eens een maand wachten tot de nieuwe versie weer in de schappen ligt. Koningin Beatrix zei het al in haar kersttoespraak en het is waar: de mens houdt tegenwoordig vooral van korte en snelle informatielijnen. En waarom ook niet? Hoe gemakkelijk is het als je vanaf je blackberry of iphone in je lunch of studiebreak snel even de nieuwste haartrends kan checken?
Een van de beste online glossy's die ik ken is de Amerikaanse website The Stylelist. Hier staat werkelijk alles op! Of het nou 'vers van de pers' foto's of spreads zijn van de laatste catwalktrends, kapsels, celebritystyles, make-up.. you name it, they write about it! Vooral handig is het 'how to wear' segment, ze beschrijven bijvoorbeeld hoe je in 2010 je turquoise juwelen kan dragen..
O.k., o.k., ik weet dat deze site niet levensreddend bezig is met kinderen in Afrika of überhaupt enige..euh.. diepgang whatsoever heeft maar de site is alleszins goed geschreven door profi's en vooral compleet! En tsja.. als ik weer eens GENOEG heb van werk of literatuur over orgaandonatie en SCRIPTIES.. klicky klicky!
Bron: www.stylelist.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten